Opzoek naar de juiste begeleiding voor jouw specifieke doelstelling?

Heb u moeite met het behalen van uw streefgewicht, lukt het maar niet om uw leefstijl op een gezonde manier te veranderen of heeft u behoefte aan iemand die u helpt klaar te zijn voor een specifieke sport event en fungeert als stok achter de deur? Dan is personal training bij ons waarschijnlijk geschikt voor jou!

Wat uw doelstelling of vraag ook is, door onze persoonlijke, eerlijke en respectvolle werkwijze zullen wij uw doel ongetwijfeld realiseren!

Onze werkwijze

Als u kiest voor personal training bij Rockwell Fitness zullen wij te werk gaan aan de hand van een gestructureerd plan. Dit plan kent 4 fases namelijk; de intake, plan van aanpak, uitvoering & een evaluatie.

Intake

1

Plan van aanpak

2

Uitvoering

3

Evaluatie

4

U kunt bij ons geheel vrijblijvend en gratis een intake aanvragen. Deze intake heeft als doel om elkaar te leren kennen, uw doelstelling aan te horen en een aantal testjes te doen zodat we weten waar u fysiek staat. Aan de hand van deze intake kunt u bepalen of wij de juiste match zijn. Mocht dit het geval zijn, dan gaan we over naar punt 2.. het opstellen van het plan.

Tijdens deze fase zullen wij alle informatie die we uit de intake hebben vergaat om gaan zetten in een plan. Dit plan is volledig afgestemd op uw doelstelling zodat we zo doelgericht mogelijk te werk kunnen gaan. Denk hierbij aan een planning voor de lange termijn met trainingsschema’s, beweegprogramma’s en voedingsschema’s.

Tijdens de cross over workouts maken wij naast de bodyweight elementen gebruik van grote compound oefeningen. Denk aan barbell squats, de deadlift of werken we finishers af met een medicin ball. In onze ogen zijn dit een aantal oefeningen die niet mogen ontbreken in een goed krachtprogramma en vandaar dat wij in deze vorm een uitstapje maken naar powerlift elementen.

Voor de mensen onder ons die opzoek zijn naar een extremere uitdaging is freestyle uiterst geschikt. Bij freestyle licht de nadruk voornamelijk op het combineren van powermoves (denk hierbij aan 360 pull en muscle ups, jump on the bar en overige explosieve oefeningen aan de bar) en perfecte overgangen / transisions. Hierdoor lijkt freestyle niet voor iedereen weggelegd, echter kun je ook hierbij gewoon starten met het combineren van oefeningen en zo je eigen freestyle creëren!

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u de indruk dat wij samen uw doelstelling kunnen realiseren? Vraag dan hieronder uw gratis intake aan! wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen zodat we de intake kunnen inplannen.

Basis tarieven

Gratis

vrijblijvend

Intake

Intake aanvragen: Ga naar onze contact pagina. Vul de verplichte velden in en zet “intake” in uw bericht. Wij nemen hierna contact met u op.

€35,-

Per uur

losse training

Standaard uurtarief personal training

(1 op 1).

€300,-

Per strippenkaart

10 Strippen

Bespaar €50,- met onze 10 strippenkaart. Deze strippenkaart geeft recht op 10 trainingen.