Rockwell Fitness is een van de weinige training’s clubs in Nederland die gespecialiseerd is in calisthenics. Calisthenics is de meest vooruitstrevende vorm van functioneel trainen en kenmerkt zich door in basis enkel het eigen lichaamsgewicht als weerstand te gebruiken. In al onze training’s programma’s komt vormt calisthenics de basis, of je nu kiest voor personal training of als lid deelneemt aan onze lessen of vrije sessies!

Daarnaast geven wij lifestyle coaching. Wij kunnen u begeleiden en adviseren bij het aannemen van goede, gezonde en gevarieerde voeding, dagelijkse beweegpatronen en meer zaken naast het trainen om uw leefcomfort te verbetern!

Groei door samen te werken

Rockwell Fitness wil u op een eerlijke en bewuste wijze laten bewegen door kwaliteit, vorm, techniek en deskundige begeleiding/coaching altijd als prioriteit 1 te laten gelden, mensen helpen, inspireren en motiveren om hun persoonlijke doelstellingen na te jagen en te behalen.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan het onderlinge respect, en is er in onze studio geen ruimte voor persoonlijke ego’s. Waarom? Omdat op deze manier iedereen zijn persoonlijke vaardigheden, kennis en kwaliteiten delen om zo door samen te werken als individu te kunnen groeien!

Studio + Park

Onze trainingsstudio kenmerkt zich door zijn rauwe setting. Alles in deze oude smederij nodigt uit om meteen te gaan trainen. Het park daarin tegen zorgt voor de frisse afwisseling. Op zomerse dagen zal dit de perfecte spot zijn om jezelf even goed in het zweet te werken!